liten gul spindel

Påse fylld av maktivism

Publicerad 2013-08-31 22:27:18 i Vardagspyssel,

 
Snyggaste goodiebagen dök ner i brevlådan i förra veckan! Jag blev alltså en av vinnarna i utlottningen på Musikens Makt. Påsen innehöll skivor, solbrillor, ett mobilskal och annat smått och gott. Hur fint som helst, tack för det! Tack också till Syster Sol som gav oss lite kärleksrevolt från strandscenen, det behövdes då vi blev helt modfällda när vår bil tjurade ihop och vägrade starta efter regnovädret som pågått hela dagen innan avfärden till udden. Tur att det finns vänner som kunde lösa problemet :)

Plopp

Publicerad 2013-08-02 10:16:21 i Vardagspyssel,

På senaste har jag inhandlat lite sprillers nya saker. Jag har för första gången i mitt liv handlat skor för över 1000-lappen. Jag har även inhandlat ett handledsstöd med skena. Anledningen: Av en slump (och en aning hypomani) fick jag jobb på Wayne's Coffee för ungefär två veckor sedan. Med mina överrörliga leder böjer och bänder jag handleden och fingrarna för mycket, främst när jag gör kulglass och nu smärtar varenda led i handen. Det finns mycket jag skulle vilja skriva, många frågor om konsumtion, om klassämhället, om all skit vi människor hittar på och gör oss av med. Men det får vänta till hösten.
 
Mitt syprojekt jag tänkte dra igång i juli får också vila på hyllan lite denna sommar, jag orkar inte med många knop efter arbetskvällarna. Hoppas alla har en fin sommar, hoppas ni äter mycket glass - men snälla, för att skona alla oss kulglasskapare, välj INTE smaken PLOPP!

Om

Min profilbild

Tänkande människa från Norrbotten med ett brinnande hjärta för feminism, musik, teater, socialism, second hand och skapande. Alla teckningar, foton och målningar på min blogg tillhör mig om inte annat nämns.


Follow on Bloglovin


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela