liten gul spindel

4 plusgrader i skogen

Publicerad 2013-09-24 17:52:23 i Vardagspyssel, Äventyr,

Idag har vi haft en heldag med Sanna Dahlén på skolan. Hur kul som helst! På förmiddagen bjöds vi på en skitbra och inspirerande föreläsning och på eftermiddagen fick vi testa fotografera själva. Jag hade nog kunnat tycka det är roligt att fota, men jag har inte riktigt tålamodet att ordna alla inställningar i kameran exakt som jag vill ha det innan själva fotograferingen. Victoria i min klass, däremot, har tålamodet och är verkligen duktig på det där. Hon har fotograferat dessa bilder av mig!

Bland burkar och små hattar

Publicerad 2013-09-22 18:21:44 i Inspirerar, Vardagspyssel,

En heldag på Bergsviksvägen idag! Det kom ändå lite folk och jag vill tacka er som var där! Det är från och med nu öppet varje tisdag mellan kl. 17-21 och varje söndag mellan 12-17 på Bergsviksvägen 26 där det finns mycket fint att handla:



Sylt och annat från Alter Hedens


Massor med böcker



Kläder


Fina dekorationer till hemmet


Små hattar


Fina ugglebrickor


Burkar och en massa annat hantverk och loppisfynd!

VIKTIGT!

Publicerad 2013-09-21 17:10:12 i Inspirerar, Vardagspyssel,




Kanske sagt det förut, men det tåls att sägas igen: imorgon öppnar en ny loppis, hantverk- och vintagebutik i Piteå. Min konst kommer att hänga till försäljning där och det mesta av hantverket som säljs är till förmån för Kultur i Centrum vilket betyder att pengarna därifrån kommer vara till stor hjälp för att hålla barn- och ungdomsteatern levande. Så att fler får möjligheten att spela teater! Kom förbi och kika vettja! Betala kontant om ni hittar något som faller er i smaken :) Just ja! Bergsviksvägen 26 Piteå. Klockan 12-18

Ny loppisbutik!

Publicerad 2013-09-19 23:18:15 i Vardagspyssel, Äventyr,



Rotade fram lite "gamla" tavlor i förrådet. Dessa kommer från och nu på söndag hänga till försäljning i den nya loppis- och vintagebutiken som öppnar på Bergsviksvägen 26 i Piteå. Öppet mellan klockan 12-18 nu på söndag alltså! Kom och kika om du har vägarna förbi vettja! :)

Identifikation

Publicerad 2013-09-18 07:39:58 i Vardagspyssel,



Inget hen-alternativ men måste ändå ge Mecenat tummen upp för att en inte måste identifiera sig som tjej eller kille i deras senaste studentundersökning.

Sommaren 2013

Publicerad 2013-09-17 22:46:18 i Vardagspyssel,



Då jag inte riktigt kommit in i vardagsrytmen riktigt ännu och inte finner tid att skriva och blogga riktigt så mycket som jag vill bjuder jag på lite bilder från sommaren så länge :) ovan en bild av ett av sommarens loppisfynd!


Ännu ett loppisfynd, blus med kaniner på.


Jag har promenerat i dimma.


Plockat singelbananer.


Träffat kattungar!


Varit på hästpromenad.


Och under sensommaren har jag även varit på skrivarstuga i partilokalen :) nästa bild visar insändaren som kom av träffen:


Hoppas alla andra haft en underbar sommar!

Om

Min profilbild

Tänkande människa från Norrbotten med ett brinnande hjärta för feminism, musik, teater, socialism, second hand och skapande. Alla teckningar, foton och målningar på min blogg tillhör mig om inte annat nämns.


Follow on Bloglovin


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela