liten gul spindel

Köp dig fri!

Publicerad 2013-12-06 10:17:00 i Vardagspyssel, Viktigt,

När jag först kom i kontakt med den här boken, som kurslitteratur, tänkte jag: "Vad fan är det här? Jag som vill motverka slöseriet, slit-och-släng, överkonsumtionen i samhället. Köpa mig fri?! Fy, blä, usch!" När jag sen motvilligt lyfte på framsidan och fick se första sidan inuti boken tänkte jag "Åh! Så himla bra, någon som tänkt på det här med slöseriet och naturen!" Men jag var fortfarande tveksam, men också lite rädd: hur många upplagor böcker trycks egentligen om av denna triviala anledning? Nu har jag i alla fall malt boken i två dagar och det är typ det bästa jag läst, näst efter Harry Potter och "Jösta och Johan".
 
Urbra tankar, olika synvinklar, nya tankesätt och lösningar om konsumtion och hur vi kan designa bra, hållbara och framför allt rättvisa produkter. De supersmarta designerna i Apokalyps, Jenny Nordberg och Petra Lilja är mina nya idoler! De har bland annat kommit på idén att ODLA skinn, utan att vara tvungen att föda upp djur för ändamålet. Hur smart!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tänkande människa från Norrbotten med ett brinnande hjärta för feminism, musik, teater, socialism, second hand och skapande. Alla teckningar, foton och målningar på min blogg tillhör mig om inte annat nämns.


Follow on Bloglovin


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela