liten gul spindel

Premiär

Publicerad 2013-06-24 14:35:12 i Inspirerar, Vardagspyssel, Äventyr,

 

Tänk så mycket publiken gör! Energin flödar, adrenalinet sätter igång och allt blir så förbannat roligt! Jag älskar mötet med publiken, att se deras reaktioner, att dela skratt, ilska och kärlek med dem. Det är fantastiskt egentligen, hur nära en kan komma människor en aldrig träffat förr. För det är så det känns, som att vi är nära. Just precis under den tiden vi delar en stund av våra liv tillsammans i berättandet på scenen. När hela ensemblen står uppradade längst ut på scenkanten, tar emot applåder, bugar och applåderar publiken tänker jag varje gång: ”det här skulle jag kunna arbeta med.” Men det är så mycket som jag vill och bara tanken att söka in till scenskolan gör mig nervös. Men att få tillbringa min fritid på scenen och uppleva dessa berättelser tillsammans med publiken är så fantastiskt, jag älskar det och hoppas att jag även i framtiden får möjlighet att tillbringa många fler timmar på teaterscenen.

Här är förresten en recenssion om genrepet i PT (där bilderna är tagna från)

Tack till alla som gjorde premiären fantastisk! Tack till den underbara publiken vi hade, tack till fantastiska Elleonor som skrivit hela manuset och regisserat oss, tack till min fina fästmö som fixade ljudet galant. Tack till hela ensemblen. Nu har vi åtta fantastiskt roliga föreställningar kvar framför oss!

Skickar påminnelse om datum: 

25/6

26/6

28/6

29/6

2/7

3/7

5/7

6/7 SISTA FÖRESTÄLLNINGEN

Föreställningen går av stapel klockan 19.00 alla datum.Plats Karlberg i Öjebyn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tänkande människa från Norrbotten med ett brinnande hjärta för feminism, musik, teater, socialism, second hand och skapande. Alla teckningar, foton och målningar på min blogg tillhör mig om inte annat nämns.


Follow on Bloglovin


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela