liten gul spindel

Kreativitet

Publicerad 2013-05-03 20:26:05 i Inspirerar, Vardagspyssel,

Ira Glass on Storytelling from David Shiyang Liu on Vimeo.

Idag har vi haft en heldag om kreativitet och storytelling. Vi har gjort såna övningar som jag är stormförtjust i, såna där hjärnan verkligen får släppa loss. Vi har associerat kring ett ord och tänkt på de allra sämsta promotion-grejerna en kan tänka sig. Sen har vi "vänt på steken" och tänkt tvärtom, gjort det bästa. Jag älskar brainstorming och annat fritt idéskapande.

Sen jag var tio år gammal och började med amatörteater har jag blivit skolad att säga JA till mina och till andras idéer, jag har lärt mig att improvisera fritt och några av de roligaste och härligaste stunderna i mitt liv har och är stunder där jag får släppa loss tillsammans med andra människor som också är "skolade" att bejaka. I miljöer där ingenting är konstigt, där allt är genomförbart och möjligt. Tack tack tack för att jag som barn blev indragen i detta, jag har fått så mycket kunskap som verkligen berikar mitt liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tänkande människa från Norrbotten med ett brinnande hjärta för feminism, musik, teater, socialism, second hand och skapande. Alla teckningar, foton och målningar på min blogg tillhör mig om inte annat nämns.


Follow on Bloglovin


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela