liten gul spindel

Projekt väska

Publicerad 2014-08-12 10:58:38 i Skapat, Vardagspyssel,

För ett tag sedan hittade jag och köpte en gammal, sliten resväska på vår nya second hand-affär här i Piteå, Second Chance. Jag trodde först att den var gjord i läder, men när jag undersökte den närmare insåg jag att det var någon slags papp. Med en charmig men ganska ful inredning, så jag började med en av mina favoritsysslor: pyssla!
 
Den såg alltså ut såhär, med gamla EFS-klistermärken på utsidan:
Sähär såg inredningen ut, med gammalt papper som föll sönder då jag rörde vid det:
Jag slet bort så mycket av det gamla pappret som möjligt:
Jag köpte svartvita tidningar från en annan second hand-affär här. Jag försod redan när jag köpte dem att jag inte skulle slippa undan sexismen, men jag ville ha svartvitt och fick ta det som fanns.
Jag gjorde eget tapetklister av potatismjöl, socker och vatten, valde ut de minst hemska sidorna och började gegga på dem, både under och över sidorna. Till hörnen klippte jag ut mindre strippar för att det skulle bli lättare att tapetsera.
Sist men inte minst böt jag ut klistermärkena till bilder som jag gillar:
Med katter i hemmet tog det nog lite längre tid än väntat, då de ville hjälpa till, men på 3 timmar så hade jag gjort om den till en superfin väska till resan eller som förvaring här hemma :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tänkande människa från Norrbotten med ett brinnande hjärta för feminism, musik, teater, socialism, second hand och skapande. Alla teckningar, foton och målningar på min blogg tillhör mig om inte annat nämns.


Follow on Bloglovin


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela