liten gul spindel

Blev jag som jag skulle?

Publicerad 2014-01-10 18:11:00 i Inspirerar, Skapat, Vardagspyssel,

 
Ibland funderar jag om jag egentligen blev som jag skulle? Vi har precis avslutat ett kursmoment i skolan, "Design för en levande landsbygd". Jag har verkligen gått in för projektet, med hjärta och själ. Arbetet har varit väldigt fritt, så jag kunde blanda in politik och jag fick rita för hand. En extrem konstnärlig frihet och det roligaste skolprojektet på ungefär hur länge som helst!
 
Så när alla illustrationer var klara och jag redovisat mitt projekt var det bara rapportskrivningen kvar. 10 sidor text och bild. Syfte, målformulering, processbeskrivning, metoder osv. Allt sånt tråkigt som ska finnas med i en rapport. Det bara skriker tråkighet om alltihop. TRÅKIGT TRÅKIGT TRÅKIGT. Men vad gör jag? Jag NJUTER! Jag tycker det är ROLIGT att skriva rapporter. Jag har alltid tyckt det, det var roligt att skriva uppsatser i psykologi och religion på gymnasiet också. Jag förstår rent logiskt varför det "ska" vara tråkigt och tungt, men jag har nog helt enkelt en förkärlek för skrivande i allmänhet (<3).
 
I alla fall, nu är rapporten skriven och jag tar en veckas försenat jullov innan jag tar mig an estetisk träning, magasinsproduktion och projektmetodik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tänkande människa från Norrbotten med ett brinnande hjärta för feminism, musik, teater, socialism, second hand och skapande. Alla teckningar, foton och målningar på min blogg tillhör mig om inte annat nämns.


Follow on Bloglovin


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela