liten gul spindel

Sista galaföreställningen!

Publicerad 2014-07-06 12:09:31 i Vardagspyssel, Äventyr,

Ikväll spelar vi sista föreställningen av "det blir ändå aldrig som man tänkt sig" ute på Karlberg. Det känns alltid lite sorgligt såhär i slutet och det är med blandade känslor jag får säga hej då till Dala Ma och resten av gänget på scenen. Jag har under den här tiden använt muskler jag aldrig trodde jag hade, och mina fotleder värker av all tyngd som lagts på mina barfotafötter då jag dansat och rört mig stilla. Allt för att återställa balans och ordning bland Dala Mas chackran. Jag har spelat på instrument jag aldrig rört tidigare, som regnrör och annat jag inte kan namnen på. Jag har för första gången i mitt liv inte blivit nervös innan jag ska ut på scenen, och för första gången fått djupandas och komma NER i energinivå innan föreställningarna.
Det har varit otroligt roligt med en utmaning som Dala Ma, en karaktär jag aldrig varit i närheten av tidigare. På något sätt finns varje karaktär liksom kvar någonstans i hjärtat, och jag ska verkligen göra vad jag kan för att behålla en del av Dala Mas totala lugn inuti.
 
Vill ni ta sista chansen att se föreställningen, är det på Karlbergsteatern i Öjebyn ni ska befinna er ikväll, klockan 19 börjar det och en vuxenbiljett kostar 150 kronor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tänkande människa från Norrbotten med ett brinnande hjärta för feminism, musik, teater, socialism, second hand och skapande. Alla teckningar, foton och målningar på min blogg tillhör mig om inte annat nämns.


Follow on Bloglovin


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela