liten gul spindel

Önskelistan

Publicerad 2014-03-23 07:49:00 i Vardagspyssel,

Snart fyller jag 23 och eftersom min materiella konsumtionsnivå är hyfsat låg alla andra dagar på året tycker jag att jag kan få önska mig lite och köpa egna presenter till mig själv denna dag. Så här kommer önskelistan:
Utöver vad jag redan vet att jag kommer få önskar jag mig ett hus där jag och min käraste+andra fina människor kan bo kollektivt. Huset ska ligga i Norrland och där ska vi kunna odla lite mat helst, men det är inget krav. Där hjälper vi och stöttar varandra, där dansar vi tillsammans och kramas. Kanske bråkar vi också ibland, vi håller mest troligt inte med om allt. Men vi har alltid kärleken till gemenskapen och varandra kvar. Där får vi utrymme att vara vi, där blir vi alltid välkomnade och accepterade för de människor vi är. Där får vi vara tillsammans och ifred när vi vill. Där delar vi på hushållsgörat och löser problem tillsammans. Där respekterar vi varandra. Ja ett drömboende helt enkelt, lätt som en plätt att fixa va?!
 
Sen önskar jag mig ett Snippasmycke. Eller inte vilket snippasmycke som helst, utan just det här dunderfina i den här finfina färgen!! Köper nog det till mig själv kan jag tro.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tänkande människa från Norrbotten med ett brinnande hjärta för feminism, musik, teater, socialism, second hand och skapande. Alla teckningar, foton och målningar på min blogg tillhör mig om inte annat nämns.


Follow on Bloglovin


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela