liten gul spindel

Uppdatering hud

Publicerad 2015-07-16 19:00:40 i Vardagspyssel, Viktigt,

Hallå världen! Eller vem än som läser detta. Har inte skrivit på typ ett halvår. Vet inte riktigt vad som hände, och jag som lovat att uppdatera alla intresserade om hur det går med huden! Såg att det gått över ett år sedan jag slutade med citronsyra.
 
Såhär ligger det till: jag undviker citronsyra så långt det går. Det finns inte i någonting jag får i mig i min vardagsmat. Enda gångerna jag möjligtvis får i mig det är det på restaurang. Jag har kastat ut all hudsalva, shampo, tvål, kryddor och allt annat som innehåller citronsyra i mitt hem. Skillnaden är fantastisk, om jag någon gång råkar få i mig lite så får jag smörja med kortison (inte den receptfria från apoteket dock, den innehåller citronsyra. Har starkare på recept) i kanske två dagar, sen är det bra igen. Min kinesiolog har förklarat att allt vi äter finns kvar i kroppen i fyra dagar ungefär, vilket innebär att du kan reagera fyra dagar EFTER du fått i dig någonting du inte tål. Med den vetskapen har det blivit så mycket lättare att också plocka bort annat jag upptäckt att jag inte tål (som ägg, mjölk och gluten). Om tarmen mår dåligt kan hudproblem uppstå, har jag också fått höra. Så det gäller att ta hand om magen, folket!
 
Citronsyran gör alltså allvarlig skillnad, och jag blir förbannad men inte förvånad att inget företag vågar ta tag i eller åtminstone uppmärksamma detta problem. Citronsyra finns i nästan allt som produceras, fatta hur mycket pengar som skulle gå åt till att utveckla nya produkter utan syran i. Alltså, lita inte på företagen och ta hand om dig själv! Hitta din väg och fortsätt kämpa. Och dansa. Tillexempelt till denna låten:
 
 
Skriver väl i något annat inlägg om vad som händer i livet nu, men så har det i alla fall gått med huden. Här får ni en bild också:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tänkande människa från Norrbotten med ett brinnande hjärta för feminism, musik, teater, socialism, second hand och skapande. Alla teckningar, foton och målningar på min blogg tillhör mig om inte annat nämns.


Follow on Bloglovin


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela