liten gul spindel

Som att vilja skita i allt men ändå bry sig

Publicerad 2014-03-10 13:58:48 i Vardagspyssel,

 
Mitt huvud innehåller en hel del konstraster. Det är väldigt mycket skratt eller gråt, springa eller slow-motion. Väldigt mycket impuls eller eftertänksamhet. Prat eller tystnad. Och väldigt sällan båda delar tillsammans.

Min konstrastrika hjärna leder ofta till att olika skolarbeten blir olika ordentligt gjorda. Jag älskar ju projekt, att totalt få fokusera men när jag är i mitt mest intensiva tillstånd har jag lite svårt att göra bara en sak i taget. Därför har workbooken (en slags dagbok vi använder till skolprojekt) till just utställningsprojektet blivit högst lidande, jag har istället för att göra det jag ska sovit lite för lite, druckit något glas vin för mycket och pratat och skrivit om politik istället för att teckna den som ju var uppdraget. När jag nu kommit ner på jorden igen, ska jag försöka skriva en rapport utifrån denna minst sagt glesa workbook. Och rapportskrivning som jag tyckte var sååå roligt innan är inte lika roligt längre. 

Älsk-irriterar mig på min hjärna idag, och en och annan lyckönskning önskar jag mig själv inför detta berg av blanka sidor som ska fyllas.

Kommentarer

Postat av: mamma

Publicerad 2014-03-11 13:23:04

Va??har du druckit vin?jag är chockad ;-)

Svar: Haha! Jepp, det finns många fördelar med att vara vuxen ;)
litengulspindel.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tänkande människa från Norrbotten med ett brinnande hjärta för feminism, musik, teater, socialism, second hand och skapande. Alla teckningar, foton och målningar på min blogg tillhör mig om inte annat nämns.


Follow on Bloglovin


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela